ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 2014

Στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές Δήμαρχος εκλέγεται ο Κατσίβελας Παναγιώτης με 48.5%. Στο συνδυασμό του Κου Κατσίβελα συμμετείχε και ο αγαπητός συγχωριανός μας Γιώργος Κ. Τσακανίκας. Ο Γιώργος έχοντας την καθολική βοήθεια του Χωριού μας αλλά και εξαργυρώνοντας την καλή του μέχρι τώρα ενασχόληση στα κοινά του Δήμου και του Χωριού του εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος.

Είναι η πρώτη φορά που συγχωριανός μας θα θητεύσει ως Δημοτικός Σύμβουλος, ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι όμορφη και δημιουργική πορεία για το Γιώργο.

Εκπρόσωπος του τοπικού διαμερίσματος Αυλώνος εκλέχτηκε ο Ιωάννης Π. Λαμπρόπουλος. Αν και μικρό το Χωριό σίγουρα δίνει την ευκαιρία στους εκπροσώπους του ξεχωρίσουν για τις ικανοτητές τους και την αφοσίωση στο καθήκον τους,μιας και κληρονομούν αρκετά και ουσιαστικά προβλήματα που περιμένουν επιτακτικές λύσεις.

Ο Σύλλογος Αυλωνιτών θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Γιώργου και του Γιάννη με την προσδοκία ότι με την συνεργασία όλων μας το θα έρθουν καλύτερες μέρες για το Χωριό μας.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου