Ανακοίνωση Δ.Σ 18-6-2017

Έφτασε το καλοκαίρι και ο Ιούλιος κοντεύει. Το ποτάμι είναι εκεί και περιμένει τους εραστές του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στην τελευταία παρουσία μας στο χωριό, μετά την ωραία εκείνη συζήτηση για διάφορα τρέχοντα ζητήματα του χωριού, είχαμε κουβέντα και με τον πρόεδρο του χωριού όπου μας εκδήλωσε την πρόθεση να διοργανώσει αυτός, είτε προσωπικά, είτε με την ιδιότητα του προέδρου της τοπικής κοινότητας, το φετινό περπάτημα στη Νέδα, με τη βοήθεια χορηγίας που έχει εξασφαλίσει και με τη αρωγή του δήμου.

Εμείς πιστοί στην βασική μας αρχή που θέλει να στηρίζουμε όλες τις πρωτοβουλίες των συγχωριανών μας δεν θα διοργανώσουμε για φέτος το "περπάτημα στη Νέδα", που όλα αυτά τα χρόνια έκανε πασίγνωστο το ποτάμι και το χωριό μας και θα είμαστε στη διάθεση των διοργανωτών να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς για το καλό του χωριού μας.

Μαζί με την υποστήριξη που θα παρέχουμε γι' αυτήν την εκδήλωση , θα φροντίσουμε παράλληλα για τη δημιουργία εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που θα ψυχαγωγήσουν το χωριό μας αλλά και θα δώσουν τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να το επισκεφθούν. Περισσότερες πληροφορίες θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο