ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 04/12/2011

     ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ   ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

                            ΣΩΜΑΤΕΙΟ   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ 

     Πειραιώς 68β Αθήνα  Τ.Κ. 10436  –  www.avlona-messinias.gr-  e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                             Αθήνα 4/12/2011

     ΠΡΟΣ: Όλους τους Αυλωνίτες

     Αγαπητοί συμπατριώτες

     Κατά την Γ.Σ. της 4/12/2011 και μετά την έγκριση του Διοικητικού κ Οικονομικού απολογισμού, κυρίαρχο θέμα ήταν η σύσταση επιτροπής για την ανάδειξη του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και της πλατείας του Χωριού, μετά από πρόταση συμπατριωτών μας.

    Εισηγητής της παραπάνω πρότασης ήταν ο κ. Αμβρόσιος Καρατζάς  που ανέπτυξε την αναγκαιότητα για τη σύσταση της επιτροπής  την οποία στήριξε στην πρόσφατη απόφαση του Σ.τ.Ε.

     Το Τ.Σ. Αυλώνας εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Παπαγεωργίου ο οποίος μεταφέροντας την άποψη του Τ.Σ. υποστήριξε ότι είναι ένα θέμα που μπορεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί από την τοπική κοινωνία και τα αρμόδια όργανα του Δήμου Τριφυλίας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ετέθη ομοφώνα με την άποψη του Τ.Σ. Αυλώνας.

     Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η πλειοψηφία των παρόντων μελών ετάχθη υπέρ της σύστασης επιτροπής με ψήφους 22 υπέρ και 12 κατά.

      Το Δ.Σ. του Συλλόγου κατόπιν αυτού του αποτελέσματος θα προχωρήσει στη σύσταση της επιτροπης με βαση το άρθρο 15 του καταστατικού.

     Ο Σύλλόγος θα είναι πάντα δίπλα στην επιτροπή, με κύριο γνώμονα την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου και την τοπική κοιμωνία του Χωριού, στις όποιες ενέργειες για την ολοκλήρωση του έργου της επιτροπής.

                             Με πολλούς, φιλικούς  χαιρετισμούς 

                                               Για το Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Σπύρος Τρουπάκης                                           Μαρίνα Λαμπροπούλου